Kennismaken

Kom eens kennismaken met
‘De Kracht van Hypnose’!

063-dekrachtvanhypnoseHypnotherapie kan je snel verlossen van psychische en lichamelijke klachten. Mensen met soms jarenlange angsten en fobieën, of met een burn-out vinden vaak baat bij hypnotherapie. In één tot drie sessies kunnen je klachten verminderen en zelfs verdwijnen.

Door de toestand van verhoogde concentratie en diepe rust, krijg je gemakkelijk toegang tot je onderbewustzijn. En juist daar ligt vaak de sleutel om bepaalde problemen op te lossen: stress, vliegangst, onzekerheden, angsten, pijn, slapeloosheid. Met hypnose kom je los van je vaste patronen, die je weliswaar zekerheid bieden, maar ook kunnen blokkeren.

Het ombuigen van negatieve gevoelens en gedragingen gaat makkelijker wanneer je in hypnotische trance bent. De oplossing zit namelijk in jezelf, hypnose is slechts het middel om erbij te komen.

Charles van Hesteren ontmoeten

gratis informatieAls je meer wilt weten over de kracht van hypnose en wilt ervaren wat hypnose voor jou kan betekenen, dan ben je van harte welkom op één van onze bijeenkomsten. We vragen een kleine bijdrage van € 10,00 p.p..

Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers krijg je informatie over ons en de praktijk, je ontdekt wat hypnose wel en niet is, we laten zien wat hypnose voor je kan doen en we vertellen meer over de workshop “Hypnose leren”, de beroepsopleiding “Hypnose technieken & Communicatievaardigheden” en de intensieve variant summerschool.

Datum en tijd: vanaf 2023 plannen we weer nieuwe data.

Locatie: omgeving Dordrecht.
Kosten: € 10,00 p.p.

We hopen je te ontmoeten bij de bijeenkomst. Tot dan!

Ja, ik kom kennismaken met ‘De Kracht van Hypnose’!
Kennismaken
Bezig met versturen

Beste Charles,
Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg wat hypnose nu wel en niet is. De gratis informatie middag heeft mij veel duidelijk gemaakt.
Ik ga zeker een afspraak met je maken voor een hypnose sessie. Je hoort nog van mij.

F.P.

Hoi Charles
Ik had wel een beetje een idee wat ik te verwachten had van de informatie middag over hypnose. Maar je hebt me positief verrast. Tjonge, wat kan er veel met hypnose. Alles was ook prima geregeld trouwens. Leuke locatie, kopje koffie erbij. Bedankt dat je de tijd genomen hebt om alles goed uit te leggen.

Hanneke

Ik heb een leuke middag gehad bij De Kracht van Hypnose. Veel informatie over wat hypnose voor je kan doen. Op al mijn vragen een duidelijk antwoord gekregen.
Het heeft me wel aan het denken gezet.
In ieder geval bedankt Charles en Natasja voor jullie enthousiaste uitleg!

K.Charles van Hesteren
Hypnotherapeut en Hypnosecoach

'De Kracht van Hypnose' is geregistreerd bij:
- International Coaches Register (ICR)
- The American Board of Hypnotherapy (ABH)
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_icr_logo
Wij gebruiken cookies voor het analyseren van de activiteiten op deze website, het personaliseren van content en marketing. We gebruiken en delen informatie omtrent het gebruik van onze website met onze partners (oa. Google Analytics). View more
Accepteren
Weigeren