Reviews

Reviews

Hieronder vind je diverse reviews van cliënten en deelnemers.

Over de opleiding en summerschool

Mocht je een opleiding hypnotherapie willen gaan doen, dan zou ik zeker willen aanraden dit bij Charles en Natasja te doen.
Wat ik tijdens de summerschool geleerd heb, is ongelooflijk!
Charles en Natasja voeren hun werk met grote passie uit. Het niveau ligt hoog en zij weten hun cursisten heel goed te stimuleren en inspireren. Ze halen eruit wat erin zit. Charles en Natasja bedankt voor al dit gereedschap en alle mooie ervaringen. Caroline de Boer.

Tijdens de opleiding Hypnotherapie heb ik bij Charles en Natasja een ontzettend mooie, leerzame en bekrachtigende ervaring gehad!
Wat vanuit het hart wordt gegeven, komt ook in het hart aan en dat heb ik hier echt meegemaakt. Ik ga vol enthousiasme, kennis en liefde mijn praktijk beginnen dankzij deze mooie trainers! Atoesa Zare.

Meer reacties over de beroepsopleidingen

Heb veel van de hypnose technieken en communicatievaardigheden opleiding geleerd. Meer dan alleen hypnose. Bijvoorbeeld heel bijzonder dat we hebben geleerd hoe te communiceren met gedachtekracht. Zonder woorden.
We kregen goede persoonlijke aandacht. Fijn dat de lesstof op de groep werd aangepast. Een goede ervaring!
Gebruik de technieken en kennis die ik heb opgedaan dagelijks in de praktijk. Bedankt! Groet, Lisette.

Mooie review van Guy

Tijdens mijn studies voor psycholoog kwam ik er al achter dat er nog iets krachtigers moest bestaan om mensen te helpen. Vorig jaar kwam ik in contact met Charles en Natasja en die boden me aan om ook hypnotherapeut te worden. Dit is één van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen.

Tijdens de opleiding, moet je veel oefenen. Je oefent dus op elkaar en 1 van de medecursisten heeft me van mijn panische angst voor honden afgeholpen. Als dat zomaar tijdens een oefening kon gebeuren, dan moest ik niet twijfelen aan “De Kracht van Hypnose”!
Nu ben ik afgestudeerd en help ik dagelijks mensen van hun angsten, fobieën en beperkende overtuigingen af, volgens de hoogstaande ethische principes die ik van Charles en Natasja heb geleerd. Hoe fijn is het niet als je er je beroep kan van maken door mensen te helpen en niet alleen hun geld maar vooral hun dankbaarheid te ontvangen.

Ik heb De Kracht van Hypnose aan al mijn vrienden aangeraden en ze zijn er zeer blij mee, sommigen komen binnenkort ook in opleiding bij hen. Maar als je in de provincie Antwerpen woont en Rotterdam te ver vindt, kan je terecht bij www.helendehypnose.be. Ik werk volgens de principes die me zijn aangeleerd en heb dankzij hen een groeiende kring tevreden klanten. Guy Lippens, België.

Reviews van cliënten

Via een collega van me geattendeerd op hypnotherapie, ik was herstellend van een Burn-out maar bleef worstelen. Sterker nog ik was flink op weg om in mijn tweede Burn-out terecht te komen.
Er zat ergens nog een mentale blokkade die me tegenhield.
M’n collega bleef achter m’n broek aan zitten (Thnx Martin) of ik al een afspraak had gemaakt. De stap gemaakt om van Charles Hypnotherapie te mogen ontvangen. In de eerste instantie leek dit veel op de gebruikelijke therapie die ik de afgelopen jaren had mogen ontvangen en meemaken. Echter toen ik bij Charles de deur uitstapte na de therapie was het of dat ik wakker geworden was. Ik kon weer kijken en zien, de wereld ging weer open, het was niet meer door de stroop worstelen. Mijn vrolijkheid weer terug gevonden, de feedback van naasten en vrienden is dat de twinkeling in mijn ogen weer terug is. Ik wist dat ik te kampen had met een mentale blokkering die ik mezelf opgelegd had en, na het doen van mijn huiswerk, had ik het idee dat met hypnose die blokkade in mijn onderbewustzijn wel eens opgelost zou kunnen worden. Nou ik kan u verzekeren dat dat gelukt is.
Charles bedankt dat ik de therapie van je heb mogen ontvangen.
Danny Doejaaren

Bedankt Charles ik ben volledig van mijn vliegangst verlost. Ik geniet zelfs van het vliegen en vind het fijn om met mijn gezin onbeperkt te kunnen reizen. Bedankt voor alles. Familie Hendriks

Geweldig zoals jij mij begeleid hebt met het stoppen met roken. Ik hou nu veel geld over om leuke dingen te doen, voel mij ook veel fitter en heb meer energie. Het is geweldig om een ‘nietroker’ te zijn! P.

Dankzij jouw hulp en expertise weet ik dat ik goed kan leren en geen moeite meer heb met examens. Mijn examenvrees is weg. Ik kan iedereen hypnotherapie aanbevelen bij De kracht van Hypnose.
Thanks man, Jason

Ik heb Charles leren kennen als een (hoog)sensitief mens met een groot hart voor zijn medemens. Ontzettend leergierig en gedreven en bovendien zeer kundig als professional. Je kunt je absoluut in het volste vertrouwen door hem laten begeleiden, wetende dat je waardevolle stappen gaat zetten in je ontwikkeling. Jolanda Linders

Meer reacties over consulten

Ik ben definitief van het nagelbijten af. Bedankt voor de mooie nagels die ik nu heb. Ik heb jaren van alles geprobeerd wat niet is gelukt en bij jou ben ik er in een keer vanaf, geweldig! Bedankt. Jan

Charles, je hebt mij enorm geholpen om weer in contact te komen met mijn eigen kracht, mijn passie en meer zelfvertrouwen. Door de sessies bij jou, kwam alles al heel snel in een stroomversnelling terecht. Ik ben je heel dankbaar voor wat het mij gebracht heeft. Groeten, Saskia.

Beste Charles,
De hypnotherapie sessie is een aangename ervaring geweest. Die voor meer rust en energie heeft gezorgd. Voel de verandering steeds verder gaan. De vrouw zegt dat ik er rustiger en aangenamer door geworden ben. Waarvoor nogmaals dank. Mvg, L. W

Na 15 jaar lang diverse therapieën geprobeerd te hebben, kwam ik bij Charles terecht. Tijdens de eerste sessie merkte ik al direct dat er in mij van alles veranderde. Maar ik had nooit verwacht dat ik al na 1 sessie zo gelukkig en vrolijk door het leven zou gaan. Na de 2e sessie ging de hele wereld voor mij open en liet ik ook mijn verslaving achter me. Voor mij is Charles een bijzonder mens met heel veel ervaring die precies weet hoe hij iemand kan motiveren om weer van het leven te genieten. Charles is een geweldige hypnotherapeut die op een wonderbaarlijke en rustige manier je leven een nieuwe wending kan geven. Gwen Oosterlee

Een consult of de opleiding volgen?

Wil jij na het lezen een afspraak maken voor een consult?
Of ben je geïnspireerd geraakt en wil je de opleiding volgen?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Deel jouw mening met ons!
Reviews
Bezig met versturenCharles van Hesteren
Hypnotherapeut en Hypnosecoach

'De Kracht van Hypnose' is geregistreerd bij:
- International Coaches Register (ICR)
- The American Board of Hypnotherapy (ABH)
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_icr_logo
Wij gebruiken cookies voor het analyseren van de activiteiten op deze website, het personaliseren van content en marketing. We gebruiken en delen informatie omtrent het gebruik van onze website met onze partners (oa. Google Analytics). View more
Accepteren
Weigeren