Over Charles van Hesteren

Wie is Charles van Hesteren?

Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_01Charles van Hesteren is een gedreven hypnotherapeut, ervaren Master Hypnotist, Hypnose Trainer en Hypnose Coach. Hij heeft reeds jarenlange ervaring en know-how in coaching en hypnotherapie.

Charles is een gepassioneerde therapeut die jou op doeltreffende wijze helpt jezelf weer gezond en prettig te voelen. Ook brengt hij zijn kennis graag over op anderen door het geven van praktische workshops, boeiende, leerzame lezingen, de toonaangevende praktijkgerichte beroepsopleiding tot Hypnotherapeut en diepgaande masterclasses voor zowel particulieren als professionals uit het bedrijfsleven.

Het gedrag van mensen heeft altijd zijn belangstelling gehad. Hij is vooral gefascineerd door de vraag waarom mensen soms dingen doen die ze niet willen doen of waarom ze soms zijn zoals ze niet willen zijn. Charles zegt: ‘Ik ben ervan overtuigd geraakt dat mensen zich in veel situaties met weinig moeite een gedrag aanleren waardoor zij het leven gecompliceerd maken.

Het omgekeerde doen

Daarom ben ik mijzelf gaan afvragen of het gemakkelijk zou zijn om het omgekeerde te doen: een vorm van gedrag aanleren waarbij we ons wél gelukkig voelen. Het antwoord is ja! Als mens kun je je gedrag inderdaad snel, efficiënt en blijvend veranderen, waardoor je weer jezelf wordt en je leven met humor en plezier kunt beleven. En zo hoort het. Het leven is niet bedoeld om daar vechtend doorheen te moeten!

024-opleiding-de kracht van hypnoseDoor de jaren heen heb ik mijzelf gespecialiseerd in het aanpakken en oplossen van angsten, fobieën, pijnbestrijding en burn-out. Daarnaast begeleid ik veel mensen bij het aanpakken van spreekangst/stotteren. Maar in principe kan iedereen met elk probleem bij mij terecht. Ik ga de uitdaging graag aan om je snel en met blijvend resultaat te helpen.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe snel echte hypnose werkt, omdat ik zelf een angststoornis en burn-out heb overwonnen. Zonder medicatie, geen intensieve therapie, geen gewroet in het verleden of allerlei omslachtige oefeningen, maar door het inzetten van de PowerHypnose Methode (PHM). Een methode, door mijzelf ontwikkeld, waarbij ik mensen snel, effectief en blijvend van hun problemen kan verlossen. Met mijn methode laat ik het zelfgenezend vermogen, dat in ieder mens aanwezig is, (weer) ontwaken.

Aan de slag met je onderbewustzijn

006-happy-de kracht van hypnoseHet maakt niet uit waarvoor je komt, wat je hulpvraag ook is. Ik ga aan de slag met je onderbewuste. Het onderbewustzijn weet al wat je probleem is, hoe het ooit is ontstaan en heeft hiervoor ook de oplossing. Vandaar dat ik snel, veilig en doeltreffend kan werken.
De resultaten zijn er ook naar.’

Charles heeft opleidingen gevolgd en de bijhorende certificaten c.q. diploma’s gehaald voor Hypnotherapeut, Hypnose en NLP Practitioner, Master of NLP, Master Hypnotist, diverse masterclasses -o.a. IMR + Swan- en de opleiding tot Hypnose Trainer.
Zijn missie is om jou te helpen op weg naar een vrij en gelukkig leven, waarvan je zelf de regie in handen hebt. Dit is ook voor jou haalbaar! Zet dus die belangrijke eerste stap om eindelijk gelukkig en gezond te leven.Charles van Hesteren
Hypnotherapeut en Hypnosecoach

'De Kracht van Hypnose' is geregistreerd bij:
- International Coaches Register (ICR)
- The American Board of Hypnotherapy (ABH)
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_icr_logo
Wij gebruiken cookies voor het analyseren van de activiteiten op deze website, het personaliseren van content en marketing. We gebruiken en delen informatie omtrent het gebruik van onze website met onze partners (oa. Google Analytics). View more
Accepteren
Weigeren