Succes behalen dankzij hypnose

Waarom kan de één wel succes behalen en de ander niet? Dat is voor iedereen een grote maar leuke vraag. Eigenlijk komt het altijd neer op je houding, wat je wilt en je focus. Veel mensen doen zo hun best, maar krijgen geen succes met wat ze doen.

Met hypnose kunnen we daar mee aan de slag gaan. We gebruiken daar een speciale methode voor om je in de flow te krijgen. Want belangrijke vragen zijn ‘hoe zelfverzekerd ben je, kijk je niet teveel naar de concurrentie?’ Want je moet natuurlijk je eigen weg gaan.

Blokkade in je hoofd

Bij hypnose gaan we kijken naar die blokkade in je hoofd die je ervan weerhoudt om succesvol te zijn. Die blokkade komt voort uit een bepaalde ‘programma’ wat jij in je hoofd hebt zitten. Waar kan die zitten? En wat houdt je tegen?

Hiermee aan de slag gaan is nodig als je vastloopt om succes te behalen. Belangrijk is wél dat je gewoon doorgaat met waar je mee bezig bent. En soms moet je eerst rechtsaf om daarna weer linksaf te gaan, om daarna recht vooruit te gaan.

Offers brengen voor succes

Wat heb je nodig om dat gewenste succes te behalen? Iedereen kan succesvol zijn, dus waarom jij dan ook niet? We gaan met hypnose aan de slag met je focus en doel. Die twee gaan we uit elkaar halen, want ze kunnen verschillend zijn. We gaan ook kijken naar de weg ernaartoe.

Het draait ook om de vraag ‘wat moet ik er voor laten?’ Want succes creëren en behouden vereist aanpassing. Je zult offers moeten brengen wat nodig is om er succes (en dus de leuke dingen) voor terug te krijgen. En is dat offer het jou waard om je doel te bereiken?

Als we kijken naar mensen die succesvol zijn en veel behaald hebben, blijkt ook altijd dat die mensen offers hebben moeten brengen om daar te komen waar ze wilden zijn. Het is daarom belangrijk dit je te realiseren.

Voelen alsof je al succes hebt bereikt

Tijdens de hypnosesessie gaan we ook al naar het moment toe dat je je doel hebt bereikt. Hoe voel je je dan? Hoe zie je eruit? Ben je gelukkig? Hoe reageert jouw omgeving daarop?

Daarbij blijven we toekomstgericht focussen met de vraag ‘Is dit goed voor jou?’

Je kunt natuurlijk naarmate we bezig zijn van alles aanpassen. Is deze weg om succes te behalen de juiste weg voor jou? Moet je misschien een andere weg inslaan om succes te halen?

Maakt jouw doel jou echt gelukkig?

Stel dat jouw einddoel is om veel geld te verdienen, maar jij een onbewuste blokkade voor jezelf opwerpt ‘als ik mijn doel ga halen en veel geld heb, word ik vast niet gelukkig’. Daar gaan we dan mee aan de slag, want je kunt wel zeker gelukkig zijn mét geld.

Iedereen kan het leven creëren wat hij wilt, we hebben alle mogelijkheden en tools daarvoor, waaronder zelfhypnose. Succes is goed te bereiken door blokkades weg te nemen, dankzij hypnose.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl