Zelf genezend vermogen stimuleren

Zelf genezend vermogen stimuleren, wat is dat eigenlijk? En wat kan je daarmee doen als je ziek bent of pijn hebt? Natuurlijk moet je altijd eerst naar een arts gaan, maar ik weet uit ervaring dat je je lichaam opdracht kunt geven om zichzelf weer te genezen. In ieder geval beter te maken dan dat het is, want totale genezing is niet altijd mogelijk.

Bij hypnotherapie leer je hoe je dat bij jezelf kunt toepassen. Het is een techniek die wij gebruiken waarbij je leert hoe je je lichaam opdracht geeft om zelf te genezen. Persoonlijk vind ik dit een geweldige methode, ik pas hem ook regelmatig toe op mijzelf.

Zelf genezend vermogen wetenschappelijk bewezen

Het zijn niet alleen de positieve ervaringen die ik hoor, het is ook wetenschappelijk bewezen. Want vanuit de wetenschap weten we dat als je maar één cel hebt die op een bepaald gebied in je lichaam nog functioneert, die cel dan andere defecte cellen kan repareren.

Geëxperimenteerd met zelf genezend vermogen

Toen ik hypnose leerde kennen heb ik hiermee met succes op mijzelf geëxperimenteerd. Ik heb in het verleden flinke longklachten gehad. Volgens de arts ging ik ieder jaar achteruit, maar dankzij deze techniek van hypnose ben ik verbeterd. Ik hoef niet meer bij de arts terug te komen.

De klachten van mijn longen zijn tot stilstand gekomen, dus wat de arts gezegd heeft is niet uitgekomen. Hij was zeer verbaasd maar blij. Dit allemaal door hypnose.

Zelf het lichaam aansturen

Ik leg geen claim dat ik mensen kan genezen, want dat doen de mensen namelijk zelf. Zij sturen zelf het zelf genezend vermogen, dankzij hypnose. Ze gebruiken de kracht van hun eigen lichaam, want dat lichaam is aan het strijden en wil beter worden.

Echter kan je onbewust de genezing afremmen of tegenhouden. En dat is datgene waarmee wij helpen met hypnose.

Hypnose bij brandwonden

052-dekrachtvanhypnoseOnlangs heb ik iemand geholpen met flinke brandwonden. We zijn samen aan de slag gegaan, met gevolg dat de pijn is weggegaan en van de wond is niets meer te zien.

Hij had dit dankzij hypnose helemaal zelf genezen. Dit is nog maar een voorbeeld, want er zijn ontelbare klachten die je met hypnose kunt verlichten. Zelfs een kleine snee in je vinger kun je sneller laten helen, en heb je wellicht geen pleister nodig.

Onze gedachten houden ons tegen

We moeten ons ervan bewust zijn dat ons lichaam heel sterk is, maar dat we ons ertoe moeten aanzetten om mee te werken. Want het zijn vaak onze gedachten die ons tegenhoudt. Zelfs als een arts iets tegen ons zegt, geloven wij dat en worden dat onze gedachten, dus onze waarheid.

Ik heb op dit gebied al veel mogen meemaken. Standaard wordt deze methode weinig gebruikt bij hypnose, maar omdat ik er zoveel resultaten mee boekte, heb ik mijzelf hierin gespecialiseerd. Ik ben namelijk eigenwijs en zeg ‘nee, mijn lichaam bepaalt wat er gebeurt, niet de arts’.

Met speciale hypnosetools gaan we de focus veranderen, we gaan je eigen lichaam inzetten om jouw zelf genezend vermogen in te stimuleren.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl