Masterclass “De Kracht van Hypnose”

In deze masterclass, laat Master Hypnotist en Hypnose Trainer Charles van Hesteren je kennismaken met de kracht van hypnose. Je leert wat hypnose wel en niet is en hoe je het kan toepassen om jouw leven gemakkelijker te maken.

Geniet jij van het leven? Ben je wie je wilt zijn? Ben je werkelijk ontspannen en gelukkig? Helaas worden velen van ons geblokkeerd door stress, angst of pijn. Ze leven niet maar wórden geleefd. Ten onrechte. Geluk bepaal je voor een groot deel zélf. Met af en toe een beetje hulp.

Hypnotherapie en hypnose coaching biedt die steun.
De Kracht van Hypnose brengt vanuit een diepe ontspanning de inzichten om een vrij, gelukkig en succesvol leven te leiden.
In de workshop ga je ontdekken wat hypnose voor jou persoonlijk kan betekenen.

Waarom bij ‘De Kracht van Hypnose’?

Wij bieden geen “standaard” programma tijdens onze masterclasses. De Kracht van Hypnose houdt van een persoonlijke aanpak met aandacht voor de deelnemers. We werken daarom met kleine groepen. Geen poespas maar helder, duidelijk, to-the-point en afgestemd op wat nodig is in de groep.

Meer informatie

De masterclass is geschikt voor iedereen die interesse heeft in Hypnose en hypnotherapie. Dus ook voor professionals in de zorg, coaches, councelors en therapeuten die willen ontdekken hoe hypnose is in te zetten in hun praktijk. Hypnose is ook een krachtige tool voor zelfontwikkeling en het verbeteren van je vaardigheden en competenties.

Naast de theorie is er natuurlijk ruimte voor praktijk. Je leert hypnose technieken door te oefenen met de andere deelnemers. Na afloop weet je wat Hypnose is, heb je ‘De Kracht van Hypnose’ ervaren, weet je hoe het werkt en hoe je het in kan zetten in je leven, je beroep, praktijk, etc.
Een prima opstap naar bijvoorbeeld de 10-daagse beroepsopleiding “Hypnose technieken & Communicatievaardigheden” of de 7-daagse intensieve “summerschool”.

Datum: na de zomervakantie worden nieuwe data gepland

Investering: € 55,00 p.p. Dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers tijdens de pauze. De deelnemers zorgen zelf voor een lunchpakket.
Je krijgt begeleiding van 2 ervaren trainers.
Tijd: van 10.00-14.00 uur.
Locatie: omgeving Drechtsteden (meer informatie ontvangt de deelnemer na overmaking van de bijdrage).

Volg je na deze masterclass een van onze opleidingen?
Dan worden de kosten van de masterclass in mindering gebracht op de opleidingsbijdrage!

Voor wie is de masterclass?

De masterclass “De Kracht van Hypnose” is een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar hypnose, wil weten wat hypnose is, wil ervaren hoe krachtig hypnose werkt en wil ontdekken hoe hypnose op een positieve manier in te zetten is in zijn/haar leven en werk.
De inhoud van de workshop:

  • Wat is hypnose?;
  • Waarvoor kun je hypnose gebruiken?;
  • Je leert verschillende inducties toe te passen;
  • Hypnotische taalpatronen: hoe breng én houd je iemand onder hypnose?;
  • Hypnose toepassen in het dagelijks leven;
  • En meer…

Heb je al ervaring met hypnose en wil jij je verder verdiepen?
Volg dan de geaccrediteerde en gecertificeerde 10-daagse beroepsopleiding. Of kies voor de versnelde “summerschool”: 7 intensieve, praktijkgerichte opleidingsdagen in de zomervakantie (aaneengesloten). Kijk voor meer informatie bij “Opleiding“.

Heb je de hypnose opleiding afgerond en wil je jouw kennis uitbreiden? Dan kun je via De Kracht van Hypnose diverse andere masterclasses volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Schrijf je hier in voor de masterclass

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl