Coaching

Coaching voor particulieren

coaching Charles van HesterenIeder mens wil een leven leiden dat gelukkig en succesvol is en vooral: vrij van stress. Helaas, de angst regeert bij velen. Angst voor verlies, niet voor jezelf durven opkomen of een fobie voor spinnen. Het lukt vaak niet om de knop écht om te zetten. Om de gewenste vorm te geven aan je leven en tegelijk te accepteren dat je niet alles kúnt beheersen.

Een helpende hand van een coach is dan gewenst. Een coach zet je op het juiste spoor en helpt om de regie weer in handen te nemen. Coaching brengt je – vaak al heel snel – nieuwe inzichten hoe je rust en geluk in je leven kunt vinden. Je wordt individueel ondersteund in een veilige omgeving.

Waarom coaching?

Vaste patronen bieden zekerheid, maar kunnen je ook blokkeren. Je belemmeren om juist in je kracht te staan. Coaching maakt je bewust van je vaste patronen en de wijze waarop ze jou belemmeren. Je krijgt inzicht in je manier van handelen zodat je dit adequaat kan aanpakken.

Coaching kan bijvoorbeeld in de volgende situaties nuttig zijn:

– Je loopt tegen bepaalde problemen aan en weet niet welke oplossingen er zijn;

– Als je in een moeilijke fase in je leven zit, zoals een relatiebreuk, verhuizing of verandering van werkkring;

– Wanneer je last hebt van emotionele of fysieke klachten;

– Je hebt een moeizame relatie met naasten, of met collega’s.

Hoe werkt coaching?

Een coachingstraject bestaat uit een serie individuele gesprekken met de coach. Bij de eerste afspraak brengen we samen in kaart wat er bij jou speelt en hoe je dingen wilt veranderen. Vervolgens kijken we op welke manier we je het beste kunnen helpen. Misschien is hypnotherapie in jouw geval aan te bevelen?

 

coaching Charles van HesterenMijn naam is Charles van Hesteren, paraat om je vragen te beantwoorden en je problemen op te lossen.Charles van Hesteren
Hypnotherapeut en Hypnosecoach

'De Kracht van Hypnose' is geregistreerd bij:
- International Coaches Register (ICR)
- The American Board of Hypnotherapy (ABH)
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_icr_logo
Wij gebruiken cookies voor het analyseren van de activiteiten op deze website, het personaliseren van content en marketing. We gebruiken en delen informatie omtrent het gebruik van onze website met onze partners (oa. Google Analytics). View more
Accepteren
Weigeren