Hypnose voor ADHD of ADD

Wat is het verschil tussen ADHD en ADD?

Hypnose voor ADHD en ADD, heb je daar al eens aan gedacht? Er zijn vele vormen van ADHD, maar er is wel een rode draad. Iemand met ADHD is ontzettend druk voor zijn omgeving, tenminste zo wordt hij ervaren. Dat is ook logisch want iemand met ADHD krijgt veel informatie binnen, maar omdat hij zo druk is kan hij dat niet altijd verwerken.

Hij weet zelf ook niet hoe hij daar mee om moet gaan, hij wil van alles tegelijk en wil enorm z’n best doen om alles gedaan te krijgen wat eigenlijk zijn grootste valkuil is, met name voor zijn omgeving.

Van alles tegelijk

hypnose voor ADHDIemand met ADD krijgt veel informatie binnen en wil alles tegelijk doen. Maar het vervelende is dat hij in zijn hoofd met 7 dingen tegelijk bezig is, en vervolgens dingen niet één voor één afkrijgt.

ADD lijkt op ADHD met dit verschil dat iemand met ADD een grote perfectionist is. Het is belangrijk om dit deels los te laten om zo verder te kunnen.

Juist omdat ze met duizend dingen tegelijk bezig zijn zowel in hun hoofd als fysiek, krijgen ze een stuk minder gedaan, en presteren ze minder als dat ze zouden willen. Vaak hebben zij ook last van angsten en burn out omdat ze zoveel van zichzelf vragen.

Bij ADHD is structuur is belangrijk

hypnose voor ADHDHet is voor hen belangrijk dat ze eerst één taak af maken, om daarna met de volgende te beginnen. De structuur is in hun leven is enorm belangrijk. Eerst de juiste informatie opnemen om daarna de zaken aan te pakken en op te lossen, één voor één.

Een groot ingrediënt is om tot rust te komen, om van daaruit alle taken te gaan bekijken. Ga er niet met vol gas tegenaan, maar bekijk eerst rustig hoe je dingen kunt doen en daarna hoe ga je het doen. En niet andersom door eerst te beginnen om vervolgens daarna te bedenken dat je het eigenlijk anders had moeten doen.

Hypnose voor ADHD en ADD

hypnose voor ADHDHypnose kan heel goed het gedrag veranderen wat gepaard gaat met ADHD en ADD. Ze krijgen hierdoor rust, overzicht, kunnen dingen beter filteren, en zullen dus beter presteren.

Want al die informatie die bij ze binnenkomt hebben ze niet nodig. Hypnose leert ze te bekijken wat ze werkelijk nodig hebben.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl