Charles

Wie is Charles van Hesteren?

Charles van Hesteren is een gedreven hypnotherapeut, ervaren Master Hypnotist, Hypnose Trainer en Hypnose Coach. Hij heeft reeds jarenlange ervaring en know-how in coaching en hypnotherapie.

Charles is een gepassioneerde therapeut die jou op doeltreffende wijze helpt jezelf weer gezond en prettig te voelen. Ook brengt hij zijn kennis graag over op anderen door het geven van praktische workshops, boeiende, leerzame lezingen, de toonaangevende praktijkgerichte beroepsopleiding tot Hypnotherapeut en diepgaande masterclasses voor zowel particulieren als professionals uit het bedrijfsleven.

Charles – zijn achtergrond en visie

Ik ben groot gebracht in een internationaal scheepvaartgezin; mijn vader was kapitein bij een rederij. Ook ik ben – toen ik oud genoeg was- bij deze rederij gaan werken en heb daar van lieverlee de nodige diploma’s gehaald. Maar ik voelde meer voor zelfstandigheid, het ondernemerschap.

Toen ik 17 jaar oud was, kreeg ik via mijn werkgever de kans om zelf een schip te exploiteren. Dit gaf mijn zelfvertrouwen een enorme boost. Toch ben ik op een gegeven moment verder gaan zoeken naar een mogelijkheid om geheel zelfstandig verder te kunnen en kwam er achter dat dit via “handlichting” mogelijk was. Zo kon ik aan de slag en was zelf verantwoordelijk voor mijn handelen.

Ik begon als ondernemer met wat spaargeld, wat ik best wel spannend vond. Het ondernemen ging met vallen en opstaan. In iedere tegenvaller zag ik een uitdaging om mijzelf te verbeteren en te groeien.

Altijd heb ik creatief gezocht naar mensen om mij heen die mij konden helpen met het uitbreiden van mijn kennis, mijn ondernemers-vaardigheden zoals onderhandelen, gesprekstechnieken, etc. In die tijd heb ik ontzettend veel geleerd van anderen. En mijn nieuwsgierigheid heeft er voor gezorgd dat mijn bedrijf steeds bleef groeien.

In 2001 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gestopt met mijn scheepvaartbedrijf. Ik ben mij verder gaan ontwikkelen tot coach en trainer omdat ik al mijn opgedane kennis en inzichten- zowel op zakelijk gebied als op spiritueel bewustzijnsniveau- wilde inzetten om ook anderen te helpen. Zo is De kracht van Hypnose ontstaan; een bedrijf voor Hypnotherapie, Coaching, en Training. Ik help -als coach, therapeut en trainer- andere ondernemers (meer) succes te creëren, zowel op zakelijk gebied als privé.

Het gedrag van mensen heeft altijd mijn belangstelling gehad. Ik ben vooral gefascineerd door de vraag waarom mensen soms dingen doen die ze niet willen doen of waarom ze soms zijn zoals ze niet willen zijn. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat mensen zich in veel situaties met weinig moeite een gedrag aanleren waardoor zij het leven gecompliceerd maken.

Het omgekeerde doen

Daarom ben ik mijzelf gaan afvragen of het gemakkelijk zou zijn om het omgekeerde te doen: een vorm van gedrag aanleren waarbij we ons wél gelukkig voelen. Het antwoord is ja! Als mens kun je je gedrag inderdaad snel, efficiënt en blijvend veranderen, waardoor je weer jezelf wordt en je leven met humor en plezier kunt beleven. En zo hoort het. Het leven is niet bedoeld om daar vechtend doorheen te moeten!

Door de jaren heen heb ik mijzelf gespecialiseerd in het aanpakken en oplossen van angsten, fobieën, pijnbestrijding en burn-out. Daarnaast begeleid ik veel mensen bij het aanpakken van spreekangst/stotteren. Maar in principe kan iedereen met elk probleem bij mij terecht. Ik ga de uitdaging graag aan om je snel en met blijvend resultaat te helpen.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe snel echte hypnose werkt, omdat ik zelf een angststoornis en burn-out heb overwonnen. Zonder medicatie, geen intensieve therapie, geen gewroet in het verleden of allerlei omslachtige oefeningen, maar door het inzetten van de PowerHypnose Methode (PHM). Een methode, door mijzelf ontwikkeld, waarbij ik mensen snel, effectief en blijvend van hun problemen kan verlossen. Met mijn methode laat ik het zelfgenezend vermogen, dat in ieder mens aanwezig is, (her) activeren.

Veranderen kan

“Als mens kun je je gedrag inderdaad snel, efficiënt en blijvend veranderen, waardoor je weer jezelf wordt en je leven met humor en plezier kunt beleven. En zo hoort het”

Aan de slag met je onderbewustzijn

Het maakt niet uit waarvoor je komt, wat je hulpvraag ook is. Ik ga aan de slag met je onderbewuste. Het onderbewustzijn weet al wat je probleem is, hoe het ooit is ontstaan en heeft hiervoor ook de oplossing. Vandaar dat ik snel, veilig en doeltreffend kan werken. De resultaten zijn er ook naar.’

Charles heeft opleidingen gevolgd en de bijhorende certificaten c.q. diploma’s gehaald voor Hypnotherapeut, Hypnose en NLP Practitioner, Master of NLP, Master Hypnotist, diverse masterclasses -o.a. IMR + Swan- en de opleiding tot Hypnose Trainer.

Zijn missie is om jou te helpen op weg naar een vrij en gelukkig leven, waarvan je zelf de regie in handen hebt. Dit is ook voor jou haalbaar! Zet dus die belangrijke eerste stap om eindelijk gelukkig en gezond te leven.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl