Tarieven voor Hypnose

De tarieven voor hypnose zijn als volgt:

  • Het eerste consult duurt maximaal 1,5 uur. Dit is inclusief intake-gesprek en een eerste behandeling. De kosten hiervoor zijn € 180,00.
  • Is een vervolgconsult nodig? Deze kost € 120,00 en duurt maximaal 1 uur.
  • Een speciaal afgestemde PowerHypnose sessie van maximaal 2 uur kost € 275,00.

De genoemde tarieven zijn voor particulieren. En gelden voor de reguliere openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Extra informatie

Wil je een afspraak maken voor een consult? Wij verzoeken je dringend om dit per E-mail te doen!
Als wij bezig zijn met het geven van consulten, gaat al onze aandacht naar onze cliënt. De telefoon wordt dan niet opgenomen. Stuur een E-mail voor het maken van een afspraak. Zet in de mail je voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en de reden waarvoor je een consult wilt. Of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

LET OP!
Voor het maken van afspraken of het stellen van vragen, verzoeken wij je zoveel mogelijk gebruik te maken van het contactformulier.

Raadpleeg bij klachten altijd eerst een (huis)arts of specialist.

Coachingstraject voor particulieren

Voor complexe problematiek is het mogelijk om een coachingstraject aan te gaan. Het traject bestaat uit 3 consulten. Het eerste consult is inclusief intakegesprek en duur 1,5 uur. En de twee vervolgconsulten duren 1 uur per consult. Deze worden in overleg gepland. Het tarief voor het traject: € 360,00. Betaling ineens bij het eerste consult.

Tarief voor bedrijven

De tarieven voor bedrijven zijn op aanvraag. Bedrijven ontvangen een bevestiging van de gemaakte afspraak met direct daarbij de factuur. De factuur dient betaald te zijn vóórdat het eerste consult plaatsvindt. Tarieven zijn per uur en exclusief BTW. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Een afspraak maken voor een consult buiten de reguliere openingstijden, is in bijzondere gevallen mogelijk. Hiervoor gelden andere tarieven.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl