Hoe lang duurt hypnose?

 

Ik hoor mensen wel eens vragen ‘Een goede vriend van mij loopt al maanden lang bij een psychiater voor zijn probleem. Duurt hypnotherapie net zolang of ben ik sneller klaar?’

Natuurlijk is ieder mens en probleem anders en kan de duur van hypnotherapie verschillend zijn, maar als je voor een enkelvoudig probleem komt, ben je wellicht met één sessie van je probleem af.

Nagelbijten snel opgelost met hypnose

hoe lang duurt hypnoseIk had onlangs een cliënte die bij me kwam omdat ze last had van nagelbijten. Ze liep hiervoor al een tijdje bij een psychiater, sterker nog bij meerdere. Maar ze bleef maar met de vraag lopen ‘wat zit er nou achter dat nagelbijten?’ Ze wilde zo graag mooie nagels hebben maar kwam er maar niet van af.

Hypnotherapie is voor nagelbijten juist enorm geschikt. Ik ben nog geen uur met haar bezig geweest. Overal zit een oorzaak achter, zo ook voor nagelbijten.

Gelukkig was de oorzaak bij haar snel gevonden, namelijk iets in haar verleden. We konden daardoor samen tijdens de hypnosessie haar onderbewustzijn veranderen. We hebben iets veranderd in haar geheugen, dus onderbewustzijn waardoor ze er mee stopte. De oorzaak was eigenlijk helemaal niet zo erg, dus was ze snel van haar probleem af. Ik heb haar daarna niet meer teruggezien.

Bewijsmateriaal voor hypnose

hoe lang duurt hypnoseVervolgens ontving ik enkele maanden later een foto van haar met hele mooie nagels. Ze had ze mooi gelakt en was was heel trots. Ze schreef me ‘Kijk eens, ik heb hele mooie nageltjes! En dat wil ik zo houden ook!’ En dat is inderdaad ook zo gebleven. Dat is mooi werk, zo werk ik graag.

Directe en snelle hypnose

Ik werk met directe hypnose, dus de duur van mijn hypnotherapie is kort. Mensen zijn snel van hun enkelvoudige probleem af. Het is niet meer zo als vroeger dat je daar uren mee bezig bent. Een enkele keer kan dat wel nodig zijn b.v. bij mensen die het van alles hebben opgestapeld, dan moet ik wat dieper gaan. Maar over het algemeen heeft de hypnose die ik geef vrij snel resultaat. Ik probeer altijd in één sessie klaar te zijn.

Terugkomen voor ander probleem

hoe lang duurt hypnoseWat ik ook veel meemaak zijn mensen die voor een enkelvoudig probleem komen zoals b.v. nagelbijten, dan in één sessie zijn geholpen, en vervolgens toch weer terugkomen voor een ander probleem. Ze vertellen me dan dat ze problemen hebben met hun zaak en vragen mij ‘Kan ik dat ook aanpakken met hypnose?’

Hypnose voor business gebruiken

hoe lang duurt hypnoseJe kunt bedrijfsproblemen niet oplossen met hypnose, maar je kunt wél de manier veranderen waarop jij dingen aanpakt in je bedrijf aanpakt. Hoe ga je met je klanten om en met je personeel? Dat zijn belangrijke dingen om een bedrijf goed te laten lopen.

Dat soort dingen zijn uitermate geschikt om onder hypnose aan te pakken. Om je gedachten en overtuigingen over bepaalde dingen ten goede te veranderen.

Nog meer, nog meer

Er zijn ook mensen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Ze willen nog meer en nog meer, omdat ze merken dat hypnose zo goed werkt. Ik heb cliënten die gewoon om de zes weken blijven terugkomen omdat hun leven bij iedere hypnosesessie weer een stuk beter wordt.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl