Is hypnose ontspanning of is hypnose keihard werken?

Is hypnose ontspanning of juist niet? In principe is hypnose wel keihard werken, maar dat geldt voor je onderbewustzijn. Je hoeft dit zelf niet zo mee te maken, want voor jezelf is het een hele diepe ontspanning.

Het gebeurt helaas dat andere hypnosecoaches beweren dat het of juist alleen ontspanning is, of alleen keihard werken. Maar dat is meer een marketingtruc om hun concurrenten te willen aftroeven, want wat ze zeggen is niet waar. Helaas schept het alleen maar verwarring.

Hypnose is vooral ontspannen

hypnose ontspanningTijdens mijn hypnose consulten merk ik iedere keer weer dat de cliënt zich heel erg ontspannen voelt. Zowel tijdens als na de sessie. Veel mensen vragen zelfs na de sessie of ze niet nog een uurtje kunnen blijven omdat ze zich zo lekker ontspannen voelen.

Sommigen vallen zelfs in slaap tijdens de hypnose sessie, terwijl het werken in het onderbewustzijn doorgaat. Zodra ze wakker worden en opstaan voelen ze zich opgeruimd en uitgerust. Je bent dus niet bekaf na de hypnose.

Bij hypnose werkt je onderbewustzijn hard

hypnose ontspanningIs hypnose dan toch hard werken? Ja, maar dat is het proces wat in hun onderbewustzijn afspeelt om trauma’s, burn out, ADHD en zeker angsten en onzekerheden te helen. Alle radartjes die nodig zijn worden door hypnose aangezwengeld om problemen op te lossen.

Tijdens de hypnose begeleid ik je hier in, je hoeft alleen maar te luisteren naar wat ik zeg. We spreken van te voren af wat ik ga zeggen en wat ik ga doen. Vanuit die ontspannen sfeer ga ik je onderbewustzijn aan het werk zetten. Je kunt het vervolgens loslaten en je onderbewustzijn pakt het verder op.

Je hoeft overigens niet bang te zijn, want als ik iets zeg wat wij niet afgesproken hebben, dan kom je vanzelf uit je hypnose.

Bij hypnose doe je ‘Select & Delete’

hypnose ontspanningEen probleem oplossen met hypnose is net zoals het opruimen van bestanden op je computer; wat heb ik wel nodig, wat heb ik niet nodig? Wat je niet nodig hebt, gooi je eruit.

Eigenlijk letterlijk en figuurlijk selecteer je wat je niet nodig hebt, en klikt vervolgens op de delete knop. Dat is hoe hypnose ook werkt. Dat is opruimen, en dat geeft zeker als de klus is geklaard, een goed ontspannen gevoel.

Na een hypnose sessie bij mij ga je dus volledig ontspannen de deur uit, terwijl je ondertussen keihard hebt gewerkt.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl