Wat is het verschil tussen hypnose en showhypnose op een podium?

 

Bij de Kracht van Hypnose ga je echt niet als een kikker rondlopen. Showhypnose is namelijk heel iets anders. Dat is opgebouwd voor het plezier om de mensen te vermaken. De mensen krijgen onder hypnose allerlei opdrachten om gekke dingen te doen om het publiek aan het lachen te maken.

Ik wil niemand vermaken, ik wil iemand beter maken. En daar doe ik mijn uiterste best voor. Mijn doel is om dingen te veranderen bij de mensen.

Gekke dingen doen bij showhypnose

verschil tussen hypnose en showhypnosePodiumhypnose is ook een hypnose, daar worden grappige dingen gedaan. Maar de mensen die op het podium komen, die weten voordat ze naar een show gaan al dat ze iets leuks gaan doen.

En die mensen die ‘ja’ zeggen op de vraag op dat podium te komen die weten dat ze gekke dingen gaan doen, die ze normaal thuis en op straat nooit zouden doen.

Daarbij manipuleert en intimideert de hypnotiseur op het toneel de mensen ook wat ook de show maakt. Het is duidelijk een hele andere manier van hypnose, namelijk om een show te maken.

Hypnose is problemen oplossen in diepe ontspanning

verschil tussen hypnose en showhypnoseMijn hypnose is erop gericht om mensen te helpen, te spreken met het onderbewustzijn van de mensen, die eigenlijk al alle tools zelf in handen heeft. Jouw eigen onderbewustzijn kan jou namelijk al eenvoudig vanuit zichzelf helpen, mits dit in een ontspannen status wordt aangesproken.

Bij de Kracht van Hypnose leer je om volledig te ontspannen, je mag liggen of zitten, wat jij wilt. De diepe ontspanning waar je dan inkomt, is eigenlijk al hypnose.

Hypnose is bij ons heel serieus

Natuurlijk wordt er ook veel gelachen, want humor hoort er absoluut bij, maar het is wel serieus. Klanten komen altijd met een bepaalde hulpvraag. Alles draait om het feit om jou te helpen, dat is mijn passie en mijn inzet. Dat is het verschil tussen hypnose en showhypnose.

Heb je een probleem wat je wilt oplossen?

Ga dan niet naar een showhypnotiseur, want die maakt anderen alleen maar aan het lachen. Als je wat dieper wilt graven naar een oorzaak van jouw probleem, dan kan je beter naar de Kracht van Hypnose gaan. Wij zijn ervoor opgeleid om jou te helpen.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl