Allergieën oplossen met hypnose

Allergieën oplossen kan je letterlijk doen met hypnose. Zo heeft mijn vrouw o.a. door middel van hypnose met succes haar allergieën opgelost. Ze had o.a. hooikoorts en allergieën voor bepaalde voedingsstoffen.

Samen zijn we met hypnose aan de slag gegaan om te kijken waar de oorzaak lag. Want met hypnose kun je die namelijk weghalen en overschrijven.
Wat belangrijk om te weten is voor welke voedingsstoffen je allergisch bent. Want met hypnose kun je die namelijk ‘uitschakelen’ zodat je er geen last meer van hebt. Dit noemen we ook het zelfgenezend vermogen.

Is hooikoorts wel hooikoorts?

Heb jij last van allergieën en hooikoorts? Dan gaan we samen kijken naar de periode wanneer je klachten zijn begonnen. Wanneer begon je eerste hooikoorts aanval? Het kan ook zo zijn dat je misschien helemaal geen hooikoorts hebt, maar dat die eerste ‘verschijnselen’ een reactie van het lichaam is geweest op iets.

Je lichaam wilde die stof eruit hebben en reageerde met een kriebel in de neus, wat jij hebt geïnterpreteerd als hooikoorts. Maar dikwijls is dat niet zo. En als de volgende kriebel zich aandient, denk jij direct dat het hooikoorts is (wat dus niet zo hoeft te zijn).

Psoriasis verdwijnt door hypnose

Ook huidklachten zoals psoriasis kunnen we met hypnose goed te lijf gaan, want dit kan best pijnlijk zijn. Ik heb zelf het psoriasis gehad, maar het bleek uiteindelijk dat het een reactie vanuit m’n jeugd was. Want toen ik vroeger iets moest schoonmaken van mijn ouders, rook ik een bepaalde geur of zat er een bepaalde stof in het middel. Hierdoor heb ik iets ontwikkeld zodat ik het niet meer hoefde te doen. Zo slim was mijn geheugen!

Gelukkig heb ik dit kunnen omdraaien door met hypnose die geur of stof weg te nemen, puur door te kijken naar wat de oorzaak is geweest. Nu heb ik geen psoriasis meer.

Je hoeft geen last te hebben van allergieën. Ze kunnen goed opgelost worden met hypnose.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl