Gezien worden door de buitenwereld

 

Gezien worden. Mij wordt wel eens de vraag gesteld ‘Waarom word ik nooit gezien als ik 10 keer roep?’ Dit zijn dan vaak situaties in een restaurant, de ober ziet je niet, iedereen loopt langs je heen. Kortom, je voelt je onzichtbaar.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je fysiek niet gezien wordt, maar je bent niet onzichtbaar. Dus niet gezien worden heeft alles te maken met je houding. Vaak speelt er een minderwaardigheidsgevoel wat uit het verleden komt, wat daar verband mee houdt. Dat is een stuk onzekerheid waar je al vroeg mee bent begonnen dat te ontwikkelen.

Als kind niet gezien worden

046-dekrachtvanhypnoseAls je als kind tijdens een feestje altijd in een hoekje ging zitten of erger nog, werd gezet, werd je ook niet gezien. En dat gevoel van niet gezien worden groeit en groeit, wat op een latere leeftijd vervelend gaat worden. Het minder zelfverzekerd voelen zit er dan al vroeg in.

Ik heb het zelf ook vaak meegemaakt dat ik in een restaurant zit en de ober mij steeds niet ziet. Je kan met je lichaamstaal stilletjes wenken, maar je kunt het ook sterker doen waardoor je wel gezien wordt. Dat maakt het grote verschil.

Niet gezien worden is eigenlijk misplaatst gevoel, want je wordt echt wel gezien, alleen heb je het zelf niet door. Alles draait om je uitstraling en je kracht. Als je dat niet van binnenuit voelt, maak je jezelf juist heel klein. Met als resultaat dat je dus minder wordt gezien.

Wat is je uitstraling?

Jouw uitstraling bepaalt hoe mensen op jou reageren. Je houding, je manier van lopen, hoe je zit, enz. Als je je hiervan bewust wordt, zal je ook beter gaan presteren. Je wilt als volwassenen wellicht wat bereiken, en dan moet je wel zelfverzekerd zijn om gezien te worden.

De basis is zelfvertrouwen. Niet gezien worden is gebaseerd op hoeveel zelfvertrouwen je hebt. Als je je zelfvertrouwen gaat opbouwen zal je merken dat je wel gezien gaat worden.

Hypnose maakt je zelfverzekerder

047-dekrachtvanhypnoseMet hypnotherapie kunnen we hier veel mee doen. We gaan je helemaal in je eigen kracht zetten waardoor je zelfverzekerder bent en dus je wel gezien wordt. Want iedereen op deze wereld ziet je wel, alleen jij hebt het gevoel dat dat niet zo is. Met als gevolg dat je je er dan ook naar gedraagt, wat vervolgens ook weer gaat uitkomen.

Tijdens je hypnosesessie leer je van ons allerlei tools waarmee je dit kunt bereiken.

De mogelijkheden met hypnotherapie

Hypnotherapie is een uitstekende therapievorm om klachten, vragen en problemen aan te pakken. Er zijn vele voordelen en mogelijkheden die hypnotherapie biedt. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Angsten &
fobieën

Burnout
Klachten

AD(H)D
Klachten

Succes
behalen

Zelfgenezing
stimuleren

Meer weten?

De Kracht van Hypnose verzorgt consulten hypnotherapie in de Drechtsteden. Heb je vragen over hypnose, hypnotherapie ?
Of wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan met ons in contact!

Ook telefonisch bereikbaar

Ons telefoonnummer is: 085-77 33 743.
We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Tussen 09.00-17.00 uur!
Tijdens het geven van consulten, staat de telefoon uit.
Stuur een E-mail naar: charles@dekrachtvanhypnose.nl