Categorieën
Blog Hypnose Video

Leerproblemen aanpakken

Leerproblemen aanpakken met hypnose

 

Leerproblemen aanpakken was voor mij hard nodig. Mijn hele leven heb ik last gehad van leerproblemen. Het is al begonnen op school. In het algemeen wordt er van je verwacht dat je gewoon mee leert en luistert.

Maar ik was altijd snel afgeleid. Ik zag allerlei dingen om mij heen gebeuren. Ik zat vlakbij het raam en was meer gefocust op de treinen dan op de leraar. Dus in de 1e klas ging het bij mij al verkeerd.

Denkprogramma ingebakken

055-dekrachtvanhypnoseDaardoor gingen leraren er steeds op inhakken dat ik ´beter moest gaan luisteren´. Maar dat lukte niet, want ik vond die treinen veel interessanter. Kortom, tijdens mijn hele schooltijd heb ik gehoord ´Jij kunt niet leren, je kunt niet luisteren, laat maar´ om me vervolgens maar in een hoek te laten zitten.

Hoe ik behandeld werd, ook thuis, was voor mij ook mijn ‘programma’ in mijn hoofd geworden. Zelf toen ik op latere leeftijd een ander beroep wilde kiezen, werd ik belemmerd door dit ingebakken programma, met als gevolg ook examenvrees.

Denkprogramma overschrijven met hypnose

056-dekrachtvanhypnoseDankzij hypnose kan je dit belemmerende programma eruit halen en vervangen met een ander programma. Voor mij betekende dat dat ik tegen mezelf zei ‘Ik kan alles leren wat ik wil leren’. En dat is ook gelukt.

Dat overschrijven kan iedereen. Iets ouds overschrijven met iets nieuws, waarmee je wél verder kan. Dat doen we met hypnose.

Tijdens de hypnotherapie zullen wij alle tools die nodig zijn inzetten om je van je leerprobleem af te helpen. Dit is maatwerk, want ieder mens heeft zijn eigen ‘programma’ en dus een eigen methode nodig om dat te overschrijven. Met als gevolg dat je weer lol krijgt in leren.

ADHD stempel vaak onterecht

Kinderen met leerproblemen krijgen vaak de stempel ADHD, terwijl dat eigenlijk niet altijd zo hoeft te zijn. Zelfs ADHD kunnen we met hypnose goed aanpakken, dus leerproblemen zijn zéker goed te verhelpen met hypnose. Want het kunnen concentreren en goed leren is iets wat je gewoon kunt leren.Charles van Hesteren
Hypnotherapeut en Hypnosecoach

'De Kracht van Hypnose' is geregistreerd bij:
- International Coaches Register (ICR)
- The American Board of Hypnotherapy (ABH)
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_icr_logo
Wij gebruiken cookies voor het analyseren van de activiteiten op deze website, het personaliseren van content en marketing. We gebruiken en delen informatie omtrent het gebruik van onze website met onze partners (oa. Google Analytics). View more
Accepteren
Weigeren