Categorieën
Blog Hypnose Video

Nazorg bij hypnose

Nazorg bij hypnose is ook voorzorg

 

Nazorg bij hypnose is één van de belangrijkste punten bij hypnotherapie. Maar sterker nog, wij beginnen al met voorzorg. Voordat we aan de slag gaan, doe ik altijd een intake gesprek waarin we alles doornemen, wat er aan de hand is en wat ze willen. Belangrijk om te weten is ook of ze contact hebben met de arts over hun klacht.

Voorzorg draait voor mij eigenlijk meer om een waarschuwing: ‘Hou er rekening mee dat er dingen gaan veranderen’.

Voorbereiden op veranderingen door hypnose

048-dekrachtvanhypnoseDe mensen moeten zich goed realiseren als ze beginnen met hypnotherapie, dat ze ook dingen gaan bereiken en er dingen gaan veranderen. Kunnen ze daar dan mee omgaan?

Tijdens de hypnosetherapie maak ik ze daar ook bewust van en stel ik die vraag. Zodra de sessies klaar zijn, vraag ik altijd ‘Hoe voel je je, is er iets veranderd bij je?’.

Hoe reageert de omgeving?

De nazorg is ook contact houden met de klant om te vragen hoe hun omgeving reageert. Hun partner, familie, collega’s op het werk; hoe ervaren zij jouw verandering? En als zij daar niet goed op reageren, hoe reageer jij daar weer op?

Ook als het eens niet lukt om hun probleem op te lossen, wat overigens weinig voorkomt, dan is het fijn om feedback van mij te krijgen hoe ze tóch met hun probleem kunnen omgaan. Dat doe ik zonder kosten.

Gratis nazorg en feedback

nazorg bij hypnoseVoor mij als hypnosecoach is het natuurlijk heel leuk om te horen hoe goed dat het met ze gaat. En voor de klant is het fijn dat ze hun probleem hebben opgelost dankzij mijn hypnosetechnieken.

De mensen kunnen altijd rekenen op mijn feedback hoe ze verder kunnen gaan.

Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat de mensen in één a twee sessies klaar zijn, met aansluitend de nazorg op ze nóg verder te kunnen helpen.

Helemaal gratis.

Wil je nazorg? Stuur een bericht en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

 Charles van Hesteren
Hypnotherapeut en Hypnosecoach

'De Kracht van Hypnose' is geregistreerd bij:
- International Coaches Register (ICR)
- The American Board of Hypnotherapy (ABH)
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_icr_logo
Wij gebruiken cookies voor het analyseren van de activiteiten op deze website, het personaliseren van content en marketing. We gebruiken en delen informatie omtrent het gebruik van onze website met onze partners (oa. Google Analytics). View more
Accepteren
Weigeren