Workshop Hypnose

Workshop “De Kracht van Hypnose”

workshop hypnoseIn deze workshop, laat Master Hypnotist en Hypnose Trainer Charles van Hesteren je kennismaken met de kracht van hypnose. Je leert wat hypnose wel en niet is en hoe je het kan toepassen om jouw leven gemakkelijker te maken.

Geniet jij van het leven? Ben je wie je wilt zijn? Ben je werkelijk ontspannen en gelukkig? Helaas worden velen van ons geblokkeerd door stress, angst of pijn. Ze leven niet maar wórden geleefd. Ten onrechte. Geluk bepaal je voor een groot deel zélf. Met af en toe een beetje hulp.

Hypnotherapie en hypnose coaching biedt die steun.
De Kracht van Hypnose brengt vanuit een diepe ontspanning de inzichten om een vrij, gelukkig en succesvol leven te leiden.
In de workshop ga je ontdekken wat hypnose voor jou persoonlijk kan betekenen.

Workshop van ‘de Kracht van Hypnose’

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in Hypnose en hypnotherapie. Dus ook voor professionals in de zorg, coaches, councelors en therapeuten die willen ontdekken hoe hypnose is in te zetten in hun praktijk. Hypnose is ook een krachtige tool voor zelfontwikkeling en het verbeteren van je vaardigheden en competenties.

Naast de theorie is er natuurlijk ruimte voor praktijk. Je leert hypnose technieken door te oefenen met de andere deelnemers. Na afloop weet je wat Hypnose is, heb je ‘De Kracht van Hypnose’ ervaren, weet je hoe het werkt en hoe je het in kan zetten in je leven, je beroep, praktijk, etc.
Een prima opstap naar bijvoorbeeld de 10-daagse beroepsopleiding “Hypnose technieken & Communicatievaardigheden” of de 7-daagse intensieve “summerschool”.

Datum: vanaf 2023 plannen we weer nieuwe data

Investering: € 75,00 p.p. Dit is inclusief koffie, thee en  wat lekkers tijdens de ochtend- en middagpauze. De deelnemers zorgen zelf voor een lunchpakket. Je krijgt begeleiding van 2 ervaren trainers.
Tijd: van 10.00-16.00 uur.
Locatie: omgeving Drechtsteden (meer informatie ontvangt de deelnemer na overmaking van de bijdrage).

Volg je na de workshop een van onze opleidingen?
Dan worden de kosten van de workshop daarop in mindering gebracht!

Voor wie is de workshop?

De workshop “De Kracht van Hypnose” is een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar hypnose, wil weten wat hypnose is, wil ervaren hoe krachtig hypnose werkt en wil ontdekken hoe hypnose op een positieve manier in te zetten is in zijn/haar leven en werk.
De inhoud van de workshop:
– Wat is hypnose?;
– Waarvoor kun je hypnose gebruiken?;
– Je leert verschillende inducties toe te passen;
– Zelfhypnose, wat is het en hoe pas je het toe?;
– Hypnotische taalpatronen: hoe breng én houd je iemand onder
hypnose?;
– Hypnose toepassen in het dagelijks leven;
– En meer…

Heb je al ervaring met hypnose en wil jij je verder verdiepen?
Volg dan de geaccrediteerde en gecertificeerde 10-daagse beroepsopleiding. Of kies voor de versnelde “summerschool”: 7 intensieve, praktijkgerichte opleidingsdagen in de zomervakantie (aaneengesloten). Kijk voor meer informatie bij “Opleiding“.

Heb je de hypnose opleiding afgerond? Dan kun je via De Kracht van Hypnose diverse masterclasses volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Trainer Charles van Hesteren

Charles van HesterenCharles van Hesteren is aangesloten bij het ICR (Internationaal Coaches Register). Hij is daarnaast als gecertificeerd Master Hypnotist en Hypnose Trainer aangesloten bij de ABH (American Board of Hypnotherapy). Charles heeft meer dan 15 jaar ervaring in hypnose en coaching. Zijn trainingen zijn niet alleen leerzaam en inspirerend maar zeker ook ontspannen en leuk.

Schrijf je hier in voor de workshop
Workshop
Bezig met versturenCharles van Hesteren
Hypnotherapeut en Hypnosecoach

'De Kracht van Hypnose' is geregistreerd bij:
- International Coaches Register (ICR)
- The American Board of Hypnotherapy (ABH)
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_icr_logo
Wij gebruiken cookies voor het analyseren van de activiteiten op deze website, het personaliseren van content en marketing. We gebruiken en delen informatie omtrent het gebruik van onze website met onze partners (oa. Google Analytics). View more
Accepteren
Weigeren