Workshop Hypnose

Workshop “Hypnose Leren”

workshop hypnoseIn de workshop “Hypnose Leren”, laat Master Hypnotist en Hypnose Trainer Charles van Hesteren je kennismaken met het fenomeen hypnose. Je leert wat hypnose wel en niet is en hoe je het kan toepassen om jouw leven gemakkelijker te maken.

Geniet jij van het leven? Ben je wie je wilt zijn? Ben je werkelijk ontspannen en gelukkig? Helaas worden velen van ons geblokkeerd door stress, angst of pijn. Ze leven niet maar wórden geleefd. Ten onrechte. Geluk bepaal je voor een groot deel zélf. Met af en toe een beetje hulp.

Hypnotherapie en hypnose coaching biedt die steun.
De Kracht van Hypnose brengt vanuit een diepe ontspanning de inzichten om een vrij, gelukkig en succesvol leven te leiden.
In de workshop ga je ontdekken wat hypnose voor jou persoonlijk kan betekenen.

Workshop van ‘de Kracht van Hypnose’

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in Hypnose en hypnotherapie. Dus ook voor professionals in de zorg, coaches, councelors en therapeuten die willen ontdekken hoe hypnose is in te zetten in hun praktijk. Hypnose is ook een krachtige tool voor zelfontwikkeling en het verbeteren van je vaardigheden en competenties.

Naast de theorie is er natuurlijk ruimte voor praktijk. Je leert hypnose technieken door te oefenen met de andere deelnemers. Na afloop weet je wat Hypnose is, heb je ‘De Kracht van Hypnose’ ervaren, weet je hoe het werkt en hoe je het in kan zetten in je leven, je beroep, praktijk, etc.
Een prima opstap naar bijvoorbeeld de 10-daagse beroepsopleiding “Hypnose technieken & Communicatievaardigheden” of de 7-daagse intensieve “summerschool”.

Datum:
In verband met Covid, vinden voorlopig geen workshops plaats.

Investering: € 59,00. Wij zorgen voor koffie, thee en versnaperingen. Je krijgt begeleiding van 2 ervaren trainers
Tijd: van 10.00-16.00 uur.
Locatie: omgeving Drechtsteden (de locatiegegevens ontvangt de deelnemer enkele dagen voor aanvang van de workshop per E-mail).

Voor wie is de workshop?

De workshop “Hypnose Leren” is een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar Hypnose, wil weten wat hypnose is, wil ervaren hoe hypnose werkt en wil ontdekken hoe hypnose op een positieve manier in te zetten is in zijn/haar leven en werk.
De inhoud van de workshop:
– Wat is hypnose?;
– Waarvoor kun je hypnose gebruiken?;
– Je leert inducties toe te passen;
– Zelfhypnose, wat is het en hoe pas je het toe?;
– Hypnotische taalpatronen: hoe breng én houd je iemand onder
hypnose?;
– Hypnose toepassen in het dagelijks leven;
– En meer…

Heb je al ervaring met hypnose en wil jij je verder verdiepen?
Volg dan de geaccrediteerde en gecertificeerde 10-daagse beroepsopleiding. Of kies voor de versnelde “Summerschool”: 7 intensieve, praktijkgerichte opleidingsdagen in de zomervakantie (aaneengesloten). Kijk voor meer informatie bij “Opleiding“.

Heb je de hypnose opleiding afgerond? Dan kun je via De Kracht van Hypnose masterclasses volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Trainer Charles van Hesteren

Charles van HesterenCharles van Hesteren is lid van de NVNLP (Nederlandse vereniging voor NLP) en aangesloten bij de HVNL (Hypnose vereniging Nederland) en het ICR (Internationaal Coaches Register). Hij is daarnaast als gecertificeerd Master Hypnotist en Hypnose Trainer aangesloten bij de ABH (American Board of Hypnotherapy). Charles heeft meer dan 15 jaar ervaring in hypnose en coaching. Charles’ trainingen zijn niet alleen leerzaam en inspirerend maar zeker ook ontspannen en leuk.

Fiscaal voordeel

Als je een training, cursus of opleiding volgt voor je (toekomstige) beroep, kun je in 2020 nog in aanmerking komen voor fiscaal voordeel. Je kunt onder voorwaarden deze kosten als studiekosten opgeven in je belastingaangifte. Welk bedrag voor vergoeding in aanmerking komt, is natuurlijk afhankelijk van het belastingtarief waar jouw inkomen onder valt. Neem voor advies contact op met een belastingadviseur of de belastingdienst.

Schrijf je hier in voor de workshop
Workshop
Bezig met versturen

Charles van Hesteren
Hypnosecoach

'De kracht van hypnose' is geregistreerd bij:
- Hynose Vereniging Nederland
- International Hypnotherapist Register (Full Certified)
- The American Board of Hypnotherapy
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
- International Coaches Register

Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_HVNL-Logo-150-px-150x150 Charles_van_Hesteren_Kracht_van_Hypnose_icr_logo